VDF is een bouwbedrijf uit Aalst sedert 60 jaar van vader op zoon.

Wie zijn wij?

WIE OF WAT IS VDF-BOUW?

WIE OF WAT IS VDF-BOUW?

Bouwbedrijf VDF uit Aalst is sedert 60 jaar van vader op zoon actief als aannemer in de woningbouw en sleutel-op-de-deur woningen. Als KMO met geëngageerde bedrijfsleiders staan wij garant voor een persoonlijke relatie, aanspreekbaarheid en een goede opvolging der werken.

Wij houden ons als erkend aannemer strikt aan de afgesproken condities en aan de vooraf bepaalde uitvoeringstermijn van uw bouwproject.

Op onze website vindt U meer informatie over onszelf, over onze aanpak en U kan voorbeelden bekijken van afgewerkte woningen.

Bouwbedrijf VDF bundelt 60 jaar ervaring aan 60 jaar maatwerk op vlak van woningbouw van rustiek tot modern. Wij adviseren U en begeleiden U.Wij denken met U mee en wij stellen U en uw woning centraal, zodat wij een persoonlijke en kwaliteitsvolle woning kunnen afleveren.

Uw woning is een investering in de toekomst, Uw thuis waar u moet genieten en iedere dag weer graag moet wonen.

Wij bouwen zeer goed geïsoleerde energiezuinige woningen. Door het gebruik van de juiste materialen en technieken streven wij, afhankelijk van uw wensen, naar een betaalbare woning zonder verrassingen.

Info

Louis Camustraat 2a/bus 21
9300 - Aalst
Tel.: 0475 76 00 42
info@vdf-bouw.be
BE 0420 936 943
RPR Gent - afdeling: Dendermonde